Keukeninspiratie

Hou je van een moderne keuken, of kies je liever voor design, landelijk of industrieel? Wij ontwerpen een keuken die bij jou past, met oog voor detail en kwaliteit. Een duurzame keuken die past als een jas: innovatief en stijlvol.

Welke stijl je ook kiest: wij helpen je graag van idee tot oplevering. Je wensen vertalen we in een uitstekend ontwerp, die naadloos aansluit bij je leefsituatie, je huis en interieur. Samen komen we tot een prachtig resultaat. Kom inspiratie opdoen in onze sfeervolle showroom in Borne, waar keukens in diverse stijlen staan opgesteld. Of klik op een van onderstaande keukenstijlen.

De moderne keuken is een comfortabele kookplek met de nieuwste apparatuur, eigentijds en functioneel. Nogal eens uitgevoerd in zwart, wit, antracietgrijs en/of hout. Met kleurrijke accenten krijgt de keuken een persoonlijke touch.

Warme en stoere materialen geven de industriële keuken vorm. Denk bijvoorbeeld aan beton, staal, hout en leer. Een welhaast wonderlijke combinatie van zakelijk én huiselijk.

Een strakke belijning, hoogwaardige materialen, nauwkeurige precisie, een symmetrische indeling: de designkeuken kenmerkt zich door een elegante en exclusieve uitstraling.

De landelijke keuken heeft een modern-rustieke uitstraling, voorzien van authentieke details én nieuwe snufjes, die gemak en comfort bieden. Een plek waar je thuiskomt.

Bezoek onze showroom

In onze inspirerende showroom aan de Oonksweg 26 in Borne vind je bijzondere keukens in diverse opstellingen. We adviseren en denken graag met je mee over de inrichting en aankleding van de ruimte en je interieur. Bij HenZom Keukens kun je kiezen voor diverse materialen, kleuren en werkbladen. Welke keus je ook maakt, de kwaliteit en service zijn uitstekend. We begeleiden je van a tot z. Welkom!

Inspiratieboek

Wil je meer inspiratie? Op onze website en in onze showroom vind je volop schitterende beelden van onze keukens. Daarnaast bieden we je graag een Inspiratieboek aan. Je leest in dit boek wie we zijn, wat we belangrijk vinden en welke service en kwaliteit we bieden. Je geniet van mooie foto’s van unieke keukens. Haal het Inspiratieboek vrijblijvend op in onze showroom aan de Oonksweg 26 in Borne.