Moderne keukens in de regio Hengelo en Borne

Heb je laatst een mooie keuken in een woonblad of op tv gezien? Dan is er een grote kans dat dit een moderne keuken is! Hierin worden kleuren, materialen en apparaten gebruikt die op dit moment populair zijn. Denk daarbij aan een kookeiland, een Quooker of een robuust wit werkblad. Een moderne keuken hoeft zeker niet standaard te zijn. Door moderne elementen te combineren met jouw persoonlijke stijl creëren wij een unieke keuken die perfect bij jouw levensstijl past.

Moderne keukens zijn kookruimtes met een eigentijdse uitstraling en een functionele indeling. Op dit moment betekent ‘modern’ dat er strakke lijnen, hoogwaardige materialen en de nieuwste apparatuur aanwezig zijn. Deze keukens zijn vaak uitgevoerd in kleuren als zwart, wit en antraciet. Ook kunnen ze subtiele kleurrijke accenten bevatten voor een persoonlijke touch. Tenslotte wordt er vaak gekozen om houten elementen in de keuken te verwerken.

De betekenis van de term ‘moderne keuken’ verandert met de tijd. Een keuken die vandaag de dag als ‘modern’ wordt gezien kan over enkele jaren weer uit de mode zijn. Dat is natuurlijk helemaal geen probleem! In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft een moderne keuken helemaal niet tijdloos te zijn. Als de keuken helemaal bij jouw smaak past, dan vind je deze over een paar jaar waarschijnlijk ook nog mooi. Toch nog een beetje tijdloos dus! Om deze reden is het extra belangrijk dat we goed doorvragen naar jouw wensen.

Een moderne keuken op maat

Wat vind jij belangrijk? Is koken helemaal jouw ding of is het meer een ‘moetje’? Zit je graag met het hele gezin in de keuken? Zojuist heb je gelezen dat het belangrijk is dat we doorvragen naar jouw wensen. Deze persoonlijke benadering gebruiken we bij het ontwerpen van al onze keukens, niet alleen bij onze moderne keukens. Door goed naar jou te luisteren ontwerpen wij een moderne keuken die naadloos aansluit op jouw dagelijkse routine. Zo kun jij elke dag genieten van een kookruimte die honderd procent bij je past.

Iedereen wordt er blij van dat de kastjes precies op de juiste plek zitten en alle afmetingen en hoogtes kloppen, toch? Onze keukens zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook praktisch en functioneel in gebruik. Koken en leven gaan op deze manier hand in hand. Daarbij staat kwaliteit heel erg hoog in ons vaandel. Voor onze (moderne) keukens gebruiken we alleen materialen en apparaten van een hele hoge kwaliteit. Zo ben je verzekerd van een duurzame en hoogwaardige keuken waar je nog jarenlang plezier van zult hebben.

Een keuken kopen klinkt als heel veel werk en moeite. Dat kan gelukkig allemaal een stuk makkelijker. Naast het ontwerpen en leveren van moderne keukens, nemen we ook graag het meerwerk uit handen. Van het coördineren van verbouwingen tot het regelen van leidingwerk, vloeren en verlichting – wij zorgen ervoor dat het hele proces soepel verloopt. Dat scheelt jou een hoop regelwerk en stress. Met ons uitgebreide netwerk van vaste, betrouwbare partners kunnen we alles tot in de puntjes verzorgen, zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken.

Het allerbelangrijkste is dat jij tevreden bent met het eindresultaat. Niet alleen nu, maar ook over enkele jaren. Daarom zijn wij betrokken bij ieder project en voelen we ons verantwoordelijk voor het werk dat we afleveren. Als lokale keukenzaak in de regio Hengelo, Almelo en Borne bieden we een aantal voordelen die je minder snel zult vinden bij grotere, landelijke ketens. Met één vast aanspreekpunt en een persoonlijke benadering zorgen we ervoor dat jouw project van begin tot eind soepel verloopt. Nog een voordeel aan een moderne keuken in de regio kopen: we zijn lekker makkelijk te bereiken! Moet er nog iets worden geregeld? Dan zijn wij er zo!

Bekijk onze moderne keukens

Ben je benieuwd naar de moderne keukens die we hebben gerealiseerd? Klik dan hier en laat je inspireren door onze afgeronde projecten. Misschien vind je hier wel jouw ideale werkblad of keukenindeling terug. Iets gevonden wat jou erg aanspreekt? Laat het ons dan weten! Bij HenZom Keukens vind je gegarandeerd de perfecte moderne keuken voor jouw huis.

Neem contact met ons op!

Wil je graag meer informatie over onze moderne keukens of ben je klaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te maken?  Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Ons team staat klaar om jouw wensen te bespreken en een ontwerp te maken dat perfect aansluit bij jouw smaak en levensstijl.