Binnenkijken bij

Marijn en Maaike

Binnenkijken bij Marijn en Maaike: een strakke keuken met warme elementen

Werk aan de winkel! Bij een nieuwbouwwoning is er natuurlijk veel te doen. Één van die dingen is een nieuwe keuken aanschaffen. Voor deze ruimte ging het stel op zoek naar een keukenzaak die goed bij hen paste. Een van de speciaalzaken die ze bezochten was HenZom Keukens en zij zijn dit project samen met hen aangegaan. Hieronder lees je hoe dat ging!

De juiste keuze

Voor Marijn en Maaike was de keuze voor HenZom Keukens duidelijk. “Bij hen hadden we wel het idee dat ze snapten wat wij voor ogen hadden”, merkt Marijn op. “Bij de andere keukenzaak kregen we een standaardkeuken aangeboden die ze in onze ruimte wilden passen. Wij waren juist op zoek naar iets bijzonders. Bij HenZom dacht Maurice goed met ons mee en begon op basis van onze input gelijk een ontwerp te maken. Wij merkten meteen op dat hij zijn eigen signatuur in de keuken verwerkte – dat vinden wij juist erg belangrijk en mooi!”

Een strakke keuken met warme elementen

“We hadden nog best veel vragen; ook wat betreft de stijl van het hele huis”, vertelt Marijn. “Daar hebben ze ons erg goed in meegenomen en zo zijn we tot dit resultaat gekomen. We gingen er in eerste instantie best wel open in. Het is natuurlijk een redelijk strakke keuken, maar daardoor konden we er met speelse elementen omheen gaan bouwen – bijvoorbeeld met warme kleuren en een tafel met een minder strakke vorm. Dat maakt de ruimte weer bijzonder gezellig!”

Functionaliteit en gezelligheid

Voor het stel was functionaliteit net zo belangrijk als stijl: “We wilden graag een barretje zodat je er ook gewoon samen of met vrienden kunt zitten terwijl er wordt gekookt. Bij ons vorige huis stond je altijd met je gezicht naar de muur te koken, dus we kozen nu expres voor de kookplaat richting het barretje. Maaike houdt erg van koken dus het is voor mij heel gezellig om aan de bar te gaan zitten als zij bezig is. Ook ontbijten we daar vaak samen.”

Uitstekende service en communicatie

Het stel is lovend over de service en communicatie van HenZom Keukens. “We werden altijd vrolijk ontvangen en snel en accuraat geholpen”, sluit Marijn af. “Vanaf moment één hadden wij een goede klik met Maurice en snapten we elkaar goed. We vonden het vooral heel fijn dat de communicatie zo goed was geregeld. De ovens waren bijvoorbeeld niet leverbaar, maar we werden goed op de hoogte gehouden en de ovens werden zeer snel nageleverd. Het is een geslaagd project waar we ontzettend blij mee zijn!”