Binnenkijken bij

Bob en Karlijn

Binnenkijken bij Bob en Karlijn: een moderne keuken met persoonlijke accenten

Bob en Karlijn besloten hun droomkeuken werkelijkheid te maken met de hulp van HenZom Keukens. In het hart van hun nieuwe woning schittert een keuken die niet alleen functioneel is, maar ook een ware blikvanger is. Karlijn deelt enthousiast haar ervaringen over het proces van het ontwerpen en realiseren van deze droomkeuken.

Nieuwe woning, nieuwe keuken

Het avontuur begon met het verlangen naar een keuken die niet alleen praktisch zou zijn, maar ook een statement zou maken in hun moderne nieuwbouwwoning. “We wilden echt een keuken die onze persoonlijkheid weerspiegelt en perfect past bij de rest van ons interieur” vertelt Karlijn. Bij HenZom Keukens ontmoetten ze Maurice, wiens deskundigheid en enthousiasme hen meteen aansprak.

Van wens naar werkelijkheid

Maurice begreep hun wensen meteen en vertaalde deze moeiteloos naar een prachtig ontwerp. “Het klikte meteen” herinnert Karlijn zich. “We hadden het gevoel dat hij precies begreep wat we zochten.” Met behulp van 3D-tekeningen werden ontwerpen gemaakt en om ideeën om te zetten naar concrete voorbeelden. “Ondanks de verschillende ontwerpen die hij maakte, zijn we uiteindelijk bij de allereerste schets gebleven.”

Een donkere keuken met karakter

De keuken valt op door zijn donkere tinten en strakke lijnen. “We kozen voor een donkere keuken met een marmeren blad” legt Karlijn uit. “Hoewel we twijfelden over de donkere tinten, gaf Maurice ons het vertrouwen om ervoor te gaan. Nu zorgen juist de kleuren voor een warme en gezellige sfeer in de ruimte. Het vormt een mooi contrast met de rest van het interieur en geeft de keuken echt karakter.”

Een keuken voor het hele gezin

De keuken is niet alleen een plek om te koken, maar ook om samen te zijn. Karlijn vertelt enthousiast: “Het eiland in de keuken is echt het hart van ons huis geworden. Onze twee kinderen vinden het geweldig om daaromheen te lopen terwijl wij bezig zijn. Het zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen koken en ontspannen. Toch blijven we altijd in contact met elkaar door de glazen deuren die de keuken bij alle ruimtes betrekt.”

Flexibiliteit en vakmanschap van HenZom Keukens

Karlijn benadrukt de uitstekende service en flexibiliteit van het team van HenZom Keukens: “Maurice dacht echt met ons mee en stond open voor onze ideeën. Zelfs toen wij een aanpassing wilden maken tijdens de verbouwing was dat geen enkel probleem. Het voelde alsof niets te veel gevraagd was. Het vakmanschap en de service van HenZom Keukens hebben ons dus echt positief verrast.”