Binnenkijken bij

Heske en Daan

Binnenkijken bij Heske en Daan: Een leefkeuken om samen van te genieten

Heske en haar man Daan hebben onlangs hun keuken laten verbouwen door HenZom. Na 20 jaar in Utrecht te hebben gewoond, besloten ze op zoek te gaan naar een groenere en rustigere omgeving om hun droomhuis te creëren. Ze verhuisden naar Twente, dichtbij Heske’s ouders, en begonnen aan de renovatie van hun nieuwe woning. In dit binnenkijken bij artikel nemen we een kijkje in hun prachtige nieuwe keuken en horen we hoe HenZom hen heeft geholpen bij het realiseren van hun droomkeuken.

Een verlangen naar een leefkeuken

Heske en Daan hadden een duidelijk beeld van wat ze wilden: een leefkeuken waar ze samen met hun kinderen konden ontbijten, vrienden konden ontvangen en waar ze zich echt thuis konden voelen. Heske had al wat ideeën verzameld op Pinterest, maar HenZom heeft hen geholpen om hun wensen om te zetten in een praktisch en stijlvol ontwerp. Het oorspronkelijke idee van een kookeiland werd heroverwogen en uiteindelijk kozen ze voor een schiereiland met een ARTE werkblad, wat beter bleek te passen bij hun wensen en behoeften.

Advies en Betrokkenheid van HenZom

Het advies en de betrokkenheid van HenZom waren van grote waarde voor Heske en Daan. Maurice, de contactpersoon bij HenZom, was erg betrokken en hielp hen bij het maken van keuzes, zoals de keuze voor deuren en het inrichten van de keukenruimte. “Het is soms lastig om in te denken hoe groot een ruimte is”, vertelt Heske. “Ze hadden een voorbeeldkeuken in de showroom, waardoor we een idee konden krijgen van hoe de indeling zou zijn.”

Een Functionele en Gezellige Keuken

Nu de keuken eenmaal is geïnstalleerd, zijn Heske en Daan erg blij met het resultaat. De keuken is niet alleen functioneel, maar ook een gezellige ontmoetingsplek geworden. “Onze 3 dochters die zitten ’s ochtends vaak op het roze bankje om te ontbijten en dan zijn wij alles een beetje klaar aan het maken. Op vrijdagavond dan staan onze vrienden hier rond het schiereiland met een drankje. Dat is echt het gezellige waar we naar zochten. In onze leefkeuken kun je echt goed samenkomen.”