Binnenkijken bij

Agnes en Ed

Binnenkijken bij Agnes en Ed: een prachtige zwarte keuken met walnoothouten kasten

In deze binnenkijker ontmoeten we Agnes, Ed en hun nieuwe pup Bibi. Ze zijn pas verhuisd naar hun nieuwe huis in mei en hebben daar hun droomkeuken gerealiseerd met de hulp van HenZom Keukens. Agnes deelt graag haar ervaringen rondom de nieuwe keuken.

Waarom wilden jullie een nieuwe keuken?

“In mei zijn we verhuisd naar ons nieuwe huis dat we hebben laten bouwen en daar hoort natuurlijk ook een nieuwe keuken bij”, begint Agnes te vertellen. Ze kwamen HenZom Keukens op het spoor dankzij een vriend die keukens voor ze plaatst. “Maurice van HenZom is echt een super sympathieke man en hij heeft ons goed geholpen en begeleid tijdens het hele proces.”

Een prachtige luxe zwarte keuken

Agnes omschrijft hun keuken als ‘hotel chic’, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom. De keuze voor zwart hout en een natuurstenen marmeren blad creëert een tijdloze en elegante uitstraling. De keuken is voorzien van strakke lijnen en een vleugje luxe door de messing kraan en de geïntegreerde Bora inductiekookplaat met afzuigsysteem. “Door de Bora kookplaat hebben we geen afzuigkap meer nodig en hij werkt ook heel goed”, aldus Agnes. “Ook waren we meteen verliefd op de walnoothouten kasten in de showroom en Maurice heeft ons heel goed geholpen om die in de keuken te integreren.”

Wat vonden jullie belangrijk in de keuken?

Naast het uiterlijk van de keuken was functionaliteit een essentieel onderdeel. Het stel wilde graag een goeie vriezer die niet elk half jaar ontdooid hoeft te worden, een vaatwasser en een wijnklimaatkast. Een ruime kookplaat en een grote oven waren ook essentieel. “Ik ben dol op bakken”, vertelt Agnes met een lach. “Zo bak ik graag taarten, ovenschotels en hartige quiches. Een oven van 45 Liter vond ik daarvoor iets te klein dus we hebben gekozen voor de grotere versie van 60 Liter.”

Genoeg werk- en opbergruimte

Het echtpaar is blij met zowel de werkruimte als kastruimte in de zwarte keuken. Met een ruim kookeiland en een lang aanrechtblad hebben Agnes en Ed voldoende plek om koken en bakken. “Je hebt nooit genoeg kastruimte”, lacht Agnes. “Wij houden ervan om alles georganiseerd te houden en de vele lades en kastjes helpen daar heel goed mee.”

Hoe vonden jullie de service van HenZom Keukens?

Agnes is vol lof over de algehele service van HenZom. Ze waardeert de vriendelijkheid en professionaliteit van het team. “Vooral het meedenken vonden wij heel fijn”, zegt Agnes. “Maurice hield heel goed rekening met ons budget en gaf goede adviezen waardoor wij onze droomkeuken konden realiseren zonder dat het over het budget heen ging. Ik zou iedereen aanraden om naar HenZom Keukens te gaan.”